0 Deljenj 1123 Ogledov

Grozljivka v bližini slovenske meje! Brutalno jo je posiljeval in drugim plačal da gledajo

11. April, 2022 14:37
1123 Ogledov
iStock

Moški (42) iz Međimurja je obtožen grozovitih posilstev nekdanje žene, ki jih je zagrešil pred neznanimi zamaskiranimi osebami in za nameček še plačeval, da so gledale, piše hrvaški portal Danica.

Po obtožnici, ki jo je te dni zoper njega vložilo varaždinsko okrajno državno tožilstvo, je od julija 2006 do aprila 2007 zagrešil brutalna posilstva. Grozi mu do 10 let zapora. »Julija 2006, potem ko jo je z rokami udaril po glavi in ​​telesu ter jo nato vrgel na posteljo in ji roke privezal na rob postelje, ji je slekel hlačke in kljub njeni prošnji, naj jo izpusti, poskušal pustiti jo je brcnil, mu razširil noge,” piše v obtožnici. Posilil jo je, nakar ji je v genitalije potisnil steklenico, nato pa še celo pest in ji grozil, da jo bo ubil, če bo komu povedal za dogodek.

Obdržala je otroka

Potem je proti njeni volji šestkrat seksal z njo. Najprej ji je privezal roke na posteljo, nato pa je potisnil svoje genitalije vanjo, po spolnem zadovoljevanju pa ji je v genitalije porinil steklenico in druge predmete. Vsakič, ko je neznana zamaskirana oseba vstopila v sobo in opazovala, kaj počne, on pa je posnel vse aktivnosti in jo nato prisilil k ogledu posnetka ter ji grozil z umorom vsakič, ko komu pove za dogodek.

Med spolnim odnosom je utrpela poškodbe in krvavitev iz genitalij, hkrati pa je zanosila in skupaj rodila otroka. Kazniva dejanja posilstva so bila storjena na posebno krut in posebno ponižujoč način, posiljena ženska pa je zanosila,« so opozorili tožilci.

Nesrečnica ne bi nikoli poročala o peklu, ki ga preživlja, če ne bi v letu 2016 utrpela še eno veliko travmo, ker jo je ropar napadel v kavarni, kjer je delala kot sobarica. V težkem psihičnem stanju je končala na psihiatriji bolnišnice v Čakovcu in zdravnikom povedala vse, kar se ji je zgodilo v življenju.

Glasbenik, ki je delal v restavraciji

Omenjeni medij ob tem dodaja, da je posiljevalec bil zaposlen kot glasbenik v restavracijah v Međimurju. Živel je v restavraciji, nesrečnica pa je občasno pri njem prenočevala, zato sta začela živeti skupaj, ko se je v restavraciji zaposlila kot natakarica.

Nato je v međimurskem mestu odprla svoj lokal in tam sta še naprej živela skupaj. Leta 2009 je odšel na delo v tujino in se na Hrvaško ni več vrnil. Zaslišan v tej državi glede na prošnjo za mednarodno pravno pomoč, je vse zanikal. Nesrečna žena se je medtem poročila.

Več iz te kategorije