0 Deljenj 2716 Ogledov

Grozljivka na Krku! Hrvaški par pred otroci pretepel Slovenko, dan kasneje umrlo 28 let staro dekle

25. July, 2019 9:05
2716 Ogledov

S priljubljenega hrvaškega otoka Krk prihajajo naravnost grozljive novice! V ponedeljek okoli 21. ure sta v mestu Draga Bašćanska na hrvaškem otoku Krk hrvaška državljana fizično napadla in pretepla Slovenko. Po poročanju 24ur jo je moški prijel za lase, glavo pa ji je tiščal k tlom, da jo je lahko njegova soproga boksala in brcala po vsem telesu. Poklicali so policijo, ki pa je želela napadeno prepričati, naj ne poda prijave, češ da iz tega tako in tako ne bo nič. V času napada naj bi bila prisotna tudi mladoletnika, najverjetneje otroka žrtve, obnašanje policistov do mladoletnih otrok poškodovane pa je bilo po besedah njihovega bralca ledeno.

Kot so pojasnili na Policijski upravi Primorsko-goranske županije, je v ponedeljek okoli 20.50 v mestu Draga Bašćanska na otoku Krk prišlo do motenja javnega reda in miru, v katerega so bili vpleteni 55- in 57-letna hrvaška državljana in 43-letna Slovenka, ki je lažje poškodovana. Policija je proti vsem udeležencem dogodka na Okrajno sodišče v Crikvenici na podlagi 13. člena zakona o kršitvi javnega reda in miru vložila tudi obtožni predlog. Ob tem poudarjamo, da hrvaška policija Slovenki ni onemogočila zapustitve Republike Hrvaške. 

Dan kasneje nova tragedija. Na obali Malinske na otoku Krku je Avstrijka (28) okoli 16. ure plavala 300 metrov od obale,  ko jo je zadel gliser. Hudo poškodovano so jo prepeljali v reško bolnišnico, kjer je kmalu zatem umrla, piše 24 sata. Voznik gliserja menda ni bil pod vplivom alkohola.

Več iz te kategorije