0 Deljenj 266 Ogledov

Groza, to so mu sredi belega dne naredili v Ljubljani

23. August, 2022 17:58
266 Ogledov
arhiv

Včeraj, okoli 15. ure so bili na PU Ljubljana obveščeni o ropu za Bežigradom. Ugotovljeno je bilo, da so trije neznanci pripeljali z dvema skuterjema do oškodovanca, ga fizično napadli, mu zagrozili z nožem in mu odvzeli gotovino, ter vrednejše predmete. Oškodovali so ga za nekaj tisoč evrov. V dogodku je bil lažje poškodovan.

Opis: pripeljali so se z modrim in črno belim skuterjem. Eden izmed njih je obilnejše postave in je imel oblečeno črno majico, ter črn brezrokavnik. Drugi je imel oblečene rdeče kratke hlače in črno jopico.

Še en rop

Danes,  okoli  1.  ure so bili na PU Ljubljana  obveščeni tudi  o ropu v Centru. Po doslej znanih podatkih  je  bilo ugotovljeno, da so do treh oškodovancev pristopili trije neznanci  in  z njimi fizično obračunali, ter jim odvzeli nekaj deset evrov gotovine.  V  dogodku  sta  bila  dva  oškodovanca lažje poškodovana.

 

Opis: moški, vsi stari okoli 18 let, prvi je imel kratke lase, večji izrazit nos, je  manjše postave in je bil oblečen v sivo trenerko,  drugi je bil oblečen v jeans kratke hlače, tretji pa v oranžno jopico.

Več iz te kategorije