0 Deljenj 66263 Ogledov

FOTO: Razkrivamo, kdo je 27-letna nosečnica, ki je umrla med streljanjem v Grosupljem

21. January, 2020 20:37
66263 Ogledov

Slovenija je danes znova doživela krvav pokol! V streljanju v Grosuplju je po prvih ugotovitvah policije umrla 27-letna nosečnica, ob tem pa je umrl še njen nerojeni otrok, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana. Policisti so našli mrtvega tudi 44-letnega domnevnega storilca, ki je, kot za zdaj kažejo ugotovitve policije, s strelom sodil tudi sebi.

Kaj se je zgodilo

Kot so še sporočili s PU Ljubljana, je 44-letni državljan Slovenije nekaj pred deveto uro prišel do 27-letne oškodovanke, ki se je zatekla v bližnjo zgradbo in jo ustrelil. Osumljeni se je po umoru ženske s kraja odpeljal z osebnim vozilom. Policisti so ga kmalu po dejanju izsledili. Imel je strelno rano in je na kraju umrl. Poleg njega so našli strelno orožje. S PU Ljubljana so sporočili, da njegova smrt po prvih podatkih ni posledica kaznivega dejanja. Zaenkrat kaže, da je osumljeni storil samomor.

Podjetnik iz Sitčne

Po poročanju informativne oddaje Svet na Kanalu A, naj bi bil storilec podjetnik z blokiranimi računi iz Stične. Več na povezavi. Radio Zeleni val pa je na Facebooku poročal, da naj bi šlo za hčer lastnika fasaderstva Fama. Njihova spletna stran navaja, da je to Nika Omahen Makić. Ali je bila žrtev z domnevnim morilcem v kakršnem koli razmerju, zaenkrat ni znano.

Več iz te kategorije