0 Deljenj 788 Ogledov

FOTO: Razkrite podrobnosti hude nesreče, v kateri je umrl 50-letnik

6. February, 2022 15:09
788 Ogledov

V petek so nas s PU Koper obveščali o prometni nesreči s smrtnim izidom, ki se je zgodila na cesti Divača – Ribnica, pri Bujah (Vremski Britof).

»Policisti so z ogledom kraja nesreče ugotovili, da je 50-letni voznik iz Pivke, iz neznanega razloga izgubil oblast nad tovornim vozilom – dvoosno cisterno, ki se je prevrnila na desni bok in nato zdrsela izven cestišča, navzdol po brežini še približno 7 metrov, kjer je tovorno vozilo trčilo ob drevo. Policisti, gasilci in reševalci, ki so prvi posredovali na kraju so ugotovili, da je voznik zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Zaradi reševanja in odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila cesta zaprta vse do včeraj, 5. 2. 2022 do 16.56 ure,« so o podrobnostih zapisali policisti.

Reševanje je bilo zapleteno in nevarno, saj je tovorno vozilo – cisterna, prevažalo plin (butan – propan), ki ga je bilo potrebno pred ogledom in dvigom tovornega vozila odstraniti oz. prečrpati v drugo cisterno. Točne okoliščine in potek prometne nesreče policisti še ugotavljajo, za preminulega voznika pa je bila odrejena obdukcija.

Več iz te kategorije