0 Deljenj 2838 Ogledov

FOTO: Poglejte, kaj so policisti našli pri 26-letnici

3. September, 2017 19:00
2838 Ogledov
PU Celje

RADLJE OB DRAVI – Policisti policijske postaje Radlje ob Dravi so v sredo opravili hišno preiskavo pri 26-letni domačinki. Pri tem so v rastlinjaku, pokritem s folijo, našli 54 sadik konoplje, v bivalnih prostorih pa še 25 sadik konoplje v cvetličnih lončkih, so danes sporočili s Policijske uprave Celje.

Prepovedano konopljo so policisti našli tudi v občini Kungota. Na območju občine Kungota pa so v četrtek hišno preiskavo bivalnega vikenda opravili policisti iz policijske postaje Šentilj skupaj s policisti policijske postaje vodnikov službenih psov in konjenikov Maribor ter kriminalisti Policijske uprave (PU) Maribor. Med to hišno preiskavo pri 30-letni ženski, ki jo je odredilo Okrožno sodišče v Mariboru, so našli prostor, posebej prirejen za gojenje prepovedane droge konoplje, in večjo količino že posušene te droge. Poleg tega so v bližini bivalnega vikenda našli večji nasad prepovedane konoplje.

Policisti so prepovedano drogo in pripomočke za gojenje konoplje zasegli, osumljenko pa bodo zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami ovadili pristojnemu tožilstvu, so danes sporočili iz PU Maribor. Policisti bodo kazensko ovadili tudi omenjeno 26-letno Radeljčanko.

Več iz te kategorije