0 Deljenj 1322 Ogledov

Eksplozija v Melaminu zahtevala še življenje mladega rokometaša: Jure, počivaj v miru

8. June, 2022 9:58
1322 Ogledov

Iz Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana so včeraj sporočili, da je umrl še drugi od dveh hudo poškodovanih v eksploziji v kočevskem kemičnem podjetju Melamin. Število žrtev delovne nesreče se je tako povzpelo na sedem.

Nesreča se je zgodila 12. maja letos. Poleg petih umrlih so bile štiri osebe lažje poškodovane, dve pa huje. Obe huje poškodovani osebi so še isti dan prepeljali v UKC Ljubljana. 19. maja je umrl prvi od huje poškodovanih, danes pa še drugi. 24. maja so imeli sicer v Kočevju dan žalovanja za umrlimi v nesreči.

Sodeč po objavi na družabnem omrežju, gre za rokometaša Jureta. »Jure je bil član naše zelo uspešne generacije igralcev rojenih v letih 2001 in 2002, ki se lahko pohvali s številnimi uspehi in zmagami. Bil je tudi kapetan ekipe, saj je s svojim delom in pristopom bil zgled soigralcem ter veselje in ponos trenerjem. Za vedno se ga bomo spominjali kot brezkompromisnega borca na igrišču, v naših srcih in mislih bo stal tak, kot je bil, vesel, nasmejan, predvsem za vedno član kluba in ekipe. V teh težkih časih izrekamo tudi globoko in iskreno sožalje družini in svojcem. Jure, počivaj v miru,« so pokojnemu v slovo zapisali v rokometnem klubu Kočevje.

Več iz te kategorije