0 Deljenj 586 Ogledov

Ekskluzivno! Na Kureščku našli truplo, naš zanesljivi vir: “Okostje pripada pogrešanemu Američanu Reidu Luskinu Johnatanu”

23. december, 2018 18:46
586 Ogledov

Po naših zanesljivih informacijah gre za truplo pogrešanega Američana Reida Luskina Johnatana. 

Policija je bila po informacijah našega zanesljivega vira ob 9h obveščena o najdbi trupla iz okostja, in sicer v gozdu od Iškega vintgarja približno uro hoda v smeri proti Kureščku. Na kraju naj bi komisija opravila ogled.

Zanesljiv vir nam je sporočil, da naj bi okostje pripadalo pogrešanemu Američanu, ki ga je v Sloveniji letos poleti, natančneje v začetku avgusta, iskala vsa svetovna javnost, v Slovenijo pa sta, da bi pomagala pri iskanju sina, priletela tudi njegova starša. Predvidevali so sicer, da se je podal v Triglavski narodni park, a je bil očitno le streljaj stran od Ljubljane.

Reid Luskin Johnatan je bil pogrešan vse od 25.7.2018, nazadnje so ga videli na območju Ljubljana center. Naš vir nam je še razkril, da naj bi bila identiteta ugotovljena na podlagi dokumentov, najdenih poleg okostja.

Vprašanja v zvezi s to najdbo smo poslali na PU Ljubljana. Ti so nam potrdili: “Policijska uprava Ljubljana je bila danes okoli 9. ure obveščena o najdbi trupla v okolici Kureščka. V tej zvezi lahko ta trenutek povemo, da je bil opravljen ogled kraja najdbe, pri katerem po prvih ugotovitvah ni bilo zaznanih znakov kaznivega dejanja. Identiteta trupla kot tudi vzrok smrti se bo ugotavljal z obdukcijo, zato več informacij ne moremo posredovati.” 

Mogoče vas bo zanimalo

Meja sneženja do 800 metrov, poglejte te temperature
Novice
13 Ogledov
Novice
13 Ogledov

Meja sneženja do 800 metrov, poglejte te temperature

User One - 19. november, 2019 8:11

Danes bo v zahodni in delu osrednje Slovenije oblačno, predvsem na zahodu bo občasno deževalo. Na območju Julijskih Alp bo meja sneženja med 800 in 1200 m…

Puščate priklopljen računalnik? Zgodi se vam lahko tole, sredi noči so potrebovali gasilce
Tehno
1 Ogledov
Tehno
1 Ogledov

Puščate priklopljen računalnik? Zgodi se vam lahko tole, sredi noči so potrebovali gasilce

User One - 19. november, 2019 8:01

Ob 2.48 je lastnik enostanovanjskega objekta v kraju Miren, občina Miren - Kostanjevica sporočil, da v bivalnih prostorih smrdi po goreči plastiki, javlja uprava za zaščito in…

Slaba novica za oboževalce Michaela Schumacherja
Šport
58 Ogledov
Šport
58 Ogledov

Slaba novica za oboževalce Michaela Schumacherja

User One - 19. november, 2019 7:44

Dokumentarni film o legendarnem nemškem dirkaču formule 1 Michaelu Schumacherju še ni nared, danes piše časnik Bild am Sonntag. Namesto načrtovanega 5. decembra naj bi dokumentarec na platna prišel…

Več iz te kategorije