0 Deljenj 1151 Ogledov

Ekskluzivno! Na Kureščku našli truplo, naš zanesljivi vir: “Okostje pripada pogrešanemu Američanu Reidu Luskinu Johnatanu”

23. December, 2018 18:46
1151 Ogledov

Po naših zanesljivih informacijah gre za truplo pogrešanega Američana Reida Luskina Johnatana. 

Policija je bila po informacijah našega zanesljivega vira ob 9h obveščena o najdbi trupla iz okostja, in sicer v gozdu od Iškega vintgarja približno uro hoda v smeri proti Kureščku. Na kraju naj bi komisija opravila ogled.

Zanesljiv vir nam je sporočil, da naj bi okostje pripadalo pogrešanemu Američanu, ki ga je v Sloveniji letos poleti, natančneje v začetku avgusta, iskala vsa svetovna javnost, v Slovenijo pa sta, da bi pomagala pri iskanju sina, priletela tudi njegova starša. Predvidevali so sicer, da se je podal v Triglavski narodni park, a je bil očitno le streljaj stran od Ljubljane.

Reid Luskin Johnatan je bil pogrešan vse od 25.7.2018, nazadnje so ga videli na območju Ljubljana center. Naš vir nam je še razkril, da naj bi bila identiteta ugotovljena na podlagi dokumentov, najdenih poleg okostja.

Vprašanja v zvezi s to najdbo smo poslali na PU Ljubljana. Ti so nam potrdili: “Policijska uprava Ljubljana je bila danes okoli 9. ure obveščena o najdbi trupla v okolici Kureščka. V tej zvezi lahko ta trenutek povemo, da je bil opravljen ogled kraja najdbe, pri katerem po prvih ugotovitvah ni bilo zaznanih znakov kaznivega dejanja. Identiteta trupla kot tudi vzrok smrti se bo ugotavljal z obdukcijo, zato več informacij ne moremo posredovati.” 


Več iz te kategorije