0 Deljenj 622 Ogledov

DNK-analiza trupla potrdila, da gre za pogrešanega Mateja! To je bil vzrok smrti

19. May, 2022 14:54
622 Ogledov
youtube

Mrtvi mladenič, ki so ga v sredo v Donavi v bližini Beograda našli mornarji, je pogrešani Splitčan Matej Periš. To je potrdila DNK-analiza, so danes sporočili iz srbskega notranjega ministrstva. V Beograd se je takoj po novici, da so v Donavi našli truplo mladeniča, odpravil oče Nenad Periš. Rezultati preliminarne obdukcije kažejo na to, da je Periš umrl nenasilne smrti, je še zapisano v sporočilu za javnost. Truplo 27-letnega Mateja Periša, ki je lebdelo v vodi, je našel kapitan ladje Milovan Zelenović v sredo okoli 9.30.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/crno/spakiral-sem-kovcek-grem-po-sina-nenad-peris-razkril-ali-se-je-slisal-s-matejevimi-prijatelji/

Kaj se je zgodilo?

Matej Periš je v Beograd s prijatelji prišel iz Splita na praznovanje novega leta. V noči izginotja je obiskal klub Gotik, ki stoji blizu reke Save. Po dosedanjih informacijah je izginil okoli druge ure zjutraj, potem ko je iz še neznanega razloga zapustil klub. Kasneje so se pojavili posnetki nadzornih kamer, na katerih teče po ulicah Beograda.

Ne vedo, kaj se je dogajalo tisto noč

V iskanje pogrešanega Splitčana so se vključile vse enote srbske policije, a do danes niso prišli do odgovora na vprašanje, kaj se je dogajalo tisto noč. Kaj več bo morda pojasnila toksikološka analiza, ki bo končana v 20 dneh.

Več iz te kategorije