0 Deljenj 4826 Ogledov

Andrej priznal: materinega partnerja je ubil s sekiro

2. February, 2020 11:58
4826 Ogledov

43-letni Andrej Vrščaj iz Slovenije je v soboto med policijsko kontrolo v bližini Pliberka na avstrijskem Koroškem priznal, da je v Sloveniji nekaj ur pred tem s sekiro ubil materinega partnerja, poroča avstrijska tiskovna agencija APA. Na PU Celje so potrdili, da so avstrijski kolegi prijeli moškega, osumljenega kaznivega dejanja na območju Polzele.

Moškemu naj bi se na avstrijskem Koroškem v kraju Aich pri Pliberku okvarilo vozilo, med policijsko kontrolo pa je po poročanju avstrijske tiskovne agencije krvavo dejanje priznal avstrijskim policistom. Ti so ga predali slovenski policiji, poroča APA.

Na Policijski upravi (PU) Celje so danes za STA potrdili, da gre za moškega, ki je osumljen, da je v soboto na območju Polzele smrtno poškodoval eno osebo in da je moški zdaj pridržan v Sloveniji.

Več bo znanega na novinarski konferenci

“Osumljenega smo izsledili in mu odvzeli prostost,” je v soboto popoldne sporočila slovenska policija.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/crno/andreja-prijeli-bezal-naj-bi-ker-naj-bi-umoril-moskega-ranjeno-pustil-tudi-svojo-mater/

Na PU Celje bodo okoliščine storitve kaznivega dejanja uboja, ki so ga v soboto obravnavali na Polzeli, predstavili na novinarski konferenci v ponedeljek ob 11. uri, so sporočili iz PU Celje.

Po poročanju spletne izdaje časnika Večer naj bi osumljeni vzel življenje moškemu, s katerim je bila v razmerju njegova mati. V prepiru naj bi bila poškodovana tudi ona, reševalci naj bi jo odpeljali v bolnišnico, vendar naj ne bi bila v smrtni nevarnosti.

Več iz te kategorije