0 Deljenj 1788 Ogledov

32-letni motorist izgubil oblast nad motorjem: Poškodbe so bile tako hude, da je na kraju nesreče umrl

20. oktober, 2018 18:15
1788 Ogledov
Slika je simbolična. Foto: iStock

V prometni nesreči  v Paki pri Velenju je umrl 32-letni motorist. 

Danes,  nekaj  pred  17.uro, je v prometni nesreči v Paki pri Velenju umrl 32-letni motorist. S PU Celje pojasnjujejo, da je motorist vozil iz smeri Slovenj Gradca proti Velenju. V Paki pri Velenju je v desnem ovinku zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad  motornim kolesom in padel. Pri padcu se je tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče poškodbam podlegel.

To  je  letošnja deveta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani v enakem obdobju je v prometnih nesrečah umrlo šestnajst ljudi.

V  prometu  bodite  strpni  in  previdni  ter  upoštevajte  cestnoprometne predpise in razmere na cestah, še dodajajo z omenjene uprave.

Mogoče vas bo zanimalo

Udarila strela in uničila oddajni center
Črno
33 Ogledov
Črno
33 Ogledov

Udarila strela in uničila oddajni center

User One - 25. marec, 2019 20:44

Ob 15.43 je po poročanju uprave za zaščito in reševanje na Plešivcu, na Uršlji Gori, občina Črna na Koroškem, zaradi udara strele prenehal delovati oddajni center. Motene…

Huda nesreča: Voznica umrla na mostu
Črno
125 Ogledov
Črno
125 Ogledov

Huda nesreča: Voznica umrla na mostu

User One - 25. marec, 2019 10:50

Policisti PU Murska Sobota so bili danes ob 9.43 uri obveščeni o prometni nesreči med tovornim vozilom in osebnim avtomobilom na mostu čez reko Muro v Petanjcih…

Več iz te kategorije