0 Deljenj 2964 Ogledov
iStock

Prst, na katerem nosite prstan, skriva svoje sporočilo

12. December, 2017 22:30
2964 Ogledov

Vsak prst posebej nosi svoje sporočilo, zato je pomembno, na katerega si nadenete prstan. Tako rekoč si s tem »nalepite etiketo«.

Prvo pravilo nošenja prstana je, da ga nosite s samozavestjo. Kakorkoli … Z vašim prstanom lahko začnete pogovor.

Palec

V mitologiji je veljalo, da prstan na palcu pomeni osebno bogastvo in moč. Nošenje prstana na tem prstu je težko, zato je povezovanje z ustrahujočo osebnostjo povsem naravno. Karakter teh ljudi je zelo močan.

Prstan na kazalcu

Na kazalcu nosijo prstan osebe, ki so naklonjene tradiciji. Obstaja rek, ki pravi , da se družinske prstane in prstane raznih združenj nosi na tem prstu.

Glede na to, da je kazalec najbolj opazen od vseh prstov (velikokrat ga uporabljamo za razne geste), ljudje najraje na njem nosijo debele prstane z raznobarvnimi okraski in kamni.

Sredinec

Prstan na srednjem prstu kaže, da se dobro počutite v svojih mnogih življenjskih vlogah. Sredinec je znan po tem, da na njega najpogosteje nadenemo »statement« prstan, ki sam zase daje sporočilo.

Prstanec

Na prstancu se najpogosteje nosijo zaročni (desna roka) in poročni (leva roka) prstani. Najpogosteje ga povezujejo z mesecem, lepoto, kreativnostjo in ljubeznijo.

Tapoos piše, da je srebro tisto, ki ga nosite na tem prstu. Zraven pa lahko dodate razne romantične detajle.

Mezinec

Ljudje, ki si nataknejo prstan na mezinec, sporočajo svetu, da so drugačni od ostalih. Ti prstani na mezincih niso povezani z nobeno kulturo ali kakšnim verovanjem, vendar s svojo pozicijo na skrajnem delu telesa, zbujajo pozornost. Povezujejo jih z razmišljanjem in inteligenco.

Več iz te kategorije