0 Deljenj 732 Ogledov

V Varaždinu lov na Slovenca! Ne le da je imel prazna potrdila o cepljenju, tudi …

27. February, 2022 17:37
732 Ogledov

Policisti PU Varaždin so v petek, 25. februarja, okoli 20.40 ustavili osebno vozilo slovenskih registrskih tablic na jugozahodni obvoznici v Varaždinu.

V trenutku ustavljanja vozila je voznik skozi okno vrgel platneno vrečo, paket v obliki opeke in pobegnil. Kraj, kamor je bil paket odvržen, so nemudoma zavarovali zaradi preiskave, drugi policisti pa so se podali v lov za pobeglim voznikom. V zavrženi vrečki je bil paket, napolnjen z zeleno marihuani podobno snovjo, ki tehta 964 gramov, in dve papirnati ovojnici z 32 praznimi potrdili o cepljenju AstraZeneca.

Kmalu po tem, ko je pobegnil s kontrolne točke, kjer so ga ustavili, so policisti na parkirišču v Varaždinu našli vozilo, v katerem je bil pobegli voznik, 22-letni slovenski državljan. Ugotovljeno je bilo, da v Varaždinu prebiva brez prijave. Mladeniča so pridržali in opravili kazensko preiskavo zaradi suma storitve kaznivega dejanja nedovoljene proizvodnje in prometa s mamili. Policisti so na podlagi sklepa Okrajnega sodišča v Varaždinu opravili preiskavo osebnega vozila in stanovanja, ki ga uporablja osumljenec v Varaždinu. Našli so 450 evrov. Po končani kriminalistični preiskavi bo 22-letnik s kazensko ovadbo predan, piše 24sata.

Več iz te kategorije