0 Deljenj 505 Ogledov

Mlada policista ustrelili med kontrolo prometa

31. January, 2022 18:42
505 Ogledov

Nemška policija je prijela 38-letnega Andreasa Johannesa Schmitta iz Posarja. Osumljen je streljanja na policistko (24) in njenega sodelavca (29). Pridržani se ni upiral. Kmalu je bilo objavljeno, da so policisti ujeli tudi moškega (32), za katerega domnevajo, da je bil njegov pomočnik.

Spomnimo, mlada policistka in njen sodelavec sta v ponedeljek zvečer med nadzorom prometa ustavili sumljivo vozilo. V prtljažniku so našli mrtvo divjad. Potem ko so to prijavili svojim kolegom, je nekdo začel streljati nanje. Policija takoj domneva, da je bilo napadalcev več, ker je bilo zadnje sporočilo, ki so ga prejeli od kolegov: »Streljajo na nas.« Policist in njen sodelavec sta bila ustreljena v glavo. Mlada ženska je umrla na kraju, njen kolega pa je bil ob prihodu drugih policistov živ. Umrl je malo kasneje. Policija je takoj začela iskati napadalce. Najprej so identificirali Schmitta, ki so ga ujeli, piše Bild.

Policija je objavila tudi njegovo fotografijo. Kmalu so sporočili, da je policija prijela še enega osumljenca (32), piše Bild. Preiskava še poteka.

Več iz te kategorije