0 Deljenj 666 Ogledov

Aretirani oče je v bolnišnici, razkril zakaj je zadavil tri svoje otroke ? Bil je brez službe, najemnina mu je potekla

28. September, 2021 6:54
666 Ogledov

Zagrebška policija je v ponedeljek nekaj pred 20. uro aretirala 56 -letnega Haralda Kopitza in ga odpeljala v uradne prostore na kazensko preiskavo.

Kopitza je osumljen, da je v soboto zvečer ubil svoje tri otroke in hotel soditi sam sebi. Do ponedeljka popoldne je bil v KBC Sestre milosrdnice, in kot ugotavlja Index, je razkril tudi motive strašnega zločina. Menda je dejal, da je že dolgo brez dela, in dodal, da kliče prijatelje in poskuša najti službo, a brez uspeha. Poudaril je tudi, da mu je najemnina za stanovanje potekla in da nima kam iti.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/crno/harald-zadavil-lastne-otroke-na-posnetku-kamere-sem-okoli-2-ure-zagledal-luc-zdi-se-da-je-ta-hisa-zakleta/

Ko je poskušal narediti samomor, je končal v bolnišnici. Ves čas je bil pod nadzorom policije. V ponedeljek popoldne so ga iz KBC premestili v Psihiatrično bolnišnico Vrapče, a ga tam dolgo niso zadrževali, ker po mnenju zdravnikov v tej bolnišnici ni bilo potrebe po hospitalizaciji.

Nato so ga policisti prijeli in odpeljali na zaslišanje.

Več iz te kategorije