0 Deljenj 3431 Ogledov

FOTO: Kučan očitno ne misli več kolesariti, ima novo nemško mašino

23. June, 2020 8:36
3431 Ogledov

Posnetki prihajajo iz ljubljanskega predela Murgle, od koder bralec sporoča, da je Milan Kučan spet v CK”. Opazili so ga, da pred hišo ob cesti v teh toplih dneh poseda v prižganem avtomobilu znamke VW, na registrski tablici katerega sta dejansko omenjeni črki, kar priča tudi fotografija. Kučanova okolica pa sklepa, da ima mož, ki je sicer sredi zime skozi Ljubljano v dolgem plašču rinil veliko žensko kolo, nov avtomobil.

Da je zadnjega razbil na parkirišču zdravstvene ordinacije, so februarja poročali mediji.

To pa ni edina anekdota o Kučanu in avtomobilu oziroma vožnji, ki jo pozna slovenska javnost. Leta 2013 so ga posneli, ko je pred predsedniško palačo sedel na sopotnikov sedež, namesto na voznikovega.

A vrnimo se h Kučanovi novi nemški mašini. Gre za model T-Roc, ki je na maski označen z napisom R.

Cenik na spletni strani zastopnika pa za model T-Roc R, ki naj bi imel avtomatski menjalnik in pogon na vsa štiri kolesa, gre pa za bencinsko različico, predvideva ceno nekaj čez 44.ooo evrov. Kar za Kučana, ki ima med slovenskimi upokojenci daleč najvišjo pokojnino, Peter Jančič je izračunal, da 4779 evrov mesečno.

 

Vir: https://www.volkswagen.si/t-roc/predstavitveno-gradivo

Prodajalci model, ki ga je izbral Kučan, prodajajo pod sloganom “Prirojena samozavest.”

Vir: https://www.volkswagen.si/t-roc?pk_campaign=t-roc&pk_kwd=iPROM.

Glede na prigode Kučana šoferja mu želimo pravo mero samozavesti in srečno vožnjo. Bicikl, ki ga je rinil, ko ni vedel, da je Marjan Šarec odstopil kot predsednik vlade, pa je očitno out.

Več iz te kategorije