0 Deljenj 650 Ogledov

Temperature nad 20°C, v višinah doteka k nam od jugozahoda postopno toplejši zrak

12. October, 2019 9:19
650 Ogledov

Danes bo pretežno jasno, le ponekod na Primorskem se bo zmerno pooblačilo, so v jutranjo napoved zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso). Čez dan se bo krepil jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23 °C.

Jutri bo na Primorskem in Notranjskem pretežno oblačno, drugod bo večinoma sončno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Pihal bo jugozahodni veter. Jutranje temperature bodo od 6 do 12, na Primorskem okoli 14, najvišje dnevne pa od 17 do 23 °C.

Obeti. V ponedeljek in torek bo v vzhodni in deloma osrednji Sloveniji še sončno, v zahodni polovici države pa bo pretežno oblačno. V torek bo ponekod na Primorskem in Notranjskem občasno rahlo deževalo. Toplo bo, pihal bo jugozahodni veter.

Vremenska slika. Nad južno Evropo in Sredozemljem je območje visokega zračnega tlaka. V višinah doteka k nam od jugozahoda postopno toplejši zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo sončno, le ponekod v Furlaniji Julijski krajini, Istri in v Kvarnerju bo občasno zmerno oblačno. Pihal bo jugozahodni veter.

Jutri bo prevladovalo sončno vreme, v Furlaniji Julijski krajini, Istri in v Kvarnerju bo zmerno do pretežno oblačno. Pihal bo jugozahodni veter.

Več iz te kategorije