0 Deljenj 1172 Ogledov

Tragedija v naselju, deček (11) se je utopil med kopanjem z družino

13. August, 2019 7:40
1172 Ogledov

MOLVE – Deček (11) se je utopil v ponedeljek popoldne v jezeru Chingi-Lingi blizu naselja Molve. Koprivniški policisti so namreč okoli 19.30 prejeli prijavo, da je otrok izginil v jezeru in potapljače takoj poslal na iskanje. Na jezero je prispel rešilec, okoli 21.10 so potapljači našli truplo fanta.

»Ogledovali smo si labode, ki so prišli na obalo. Kar naenkrat so se slišali kriki fanta, ki je kričal, da se njegov brat utaplja. Ko smo pogledali njegovega brata ni bilo nato več na vidiku, izginil je s površine vode. Moški so se takoj lotili potapljanja. Dečkova mati mi je s prstom kazala na mesto, kjer je njen sin nenadoma izginil, ostali otroci pa so jokali na obali« je za Jutarnji list povedala M.K., ki je bila priča nesluteni tragediji.

Mati je dolgo časa stala v vodi in iskala sina, misleč da bo z nogami zatipala otrokovo telo. Dejala je, da se je njen sin ta usodni dan naučil plavati in se šel potapljat z masko. Sicer pa je v samo nekaj dneh to že drugo utopitev na Hrvaškem. V Dravi na plaži pri Bistrincu je tragično končal 15-letni fant Josip L.

Več iz te kategorije