0 Deljenj 6531 Ogledov
iStock

Nikoli ne spusti ženske, ki ima teh 6 lastnosti

8. June, 2018 18:30
6531 Ogledov

Če spoznate žensko, ki vas ljubi takšnega kot ste, ki je pametna, sočustvuje z vami, vas podpira … No, potem ste našli življenjsko sopotnico.

Poglejte, katere so te lastnosti, ki jih ne smete spregledati:

1. Je lepotica

Tukaj niso pomembne manekenske postave, saj vsi vemo, da je lepota v očeh opazovalca. Ljudje, ki so nam ljubi, so že v osnovi lepši. V primeru, da vašo partnerko nimate za lepotico, lahko kasneje predstavlja problem – ko enkrat fizična privlačnost zbledi, je velika verjetnost, da boste to iskali pri drugih. Fizična komponenta in privlačnost sta zelo pomembni za odnos.

2. Občutek, kot da ste doma

Ta občutek je nekaj, kar je težko opisati z besedami.  Je nekaj podobnega občutku, ko ste prišli domov po dolgi poti, vonj najljubše jedi, ki vam jo je pripravila vaša mama. Druge ženske so lahko privlačne, vendar boste zelo redko naleteli na tako edinstven občutek pripadnosti in spontanosti.

3. Ljubi vas z vsem srcem

To je daleč najpomembnejša vrlina ženske, ki bi morala biti z vami celo življenje. Resnična in dolgotrajna ljubezen ni nekaj, kar bi lahko zaigral, ali pa prikrivati. To lahko prepoznate iz njenega objema in dotika, iz njenega pogleda, nasveta …

Moški so praviloma v ljubezni bolj egoistični, medtem ko je pri ženskah že biološko razvita skrbnost. Vsi tisti, ki so vsaj enkrat imeli žensko, ki jih je v življenju resnično ljubila – to zelo dobro poznajo.

4. Ima dobro srce

Prepoznati nekoga z dobrim srcem ni težko. Takšna ženska je srčna, zaboli jo, če se zgodi krivica drugim, želi si razumeti in ugoditi bližnjim, je sočutna …

5. Ve, kaj hoče

Moški mora imeti neko svojo gonilno silo, svoj cilj, ki ga premika naprej in ga spreminja skozi različne življenjske situacije. Ženska, ki se zaveda kaj hoče, je pravi zaklad. To je treba ceniti, saj je indikator neodvisnosti, zgrajene osebnosti in vse tisto, kar je potrebno za zrelost.

6. Je pametnejša od vas

To še ne pomeni, da ima večji količnik inteligence od vas, ampak da na splošno menite, da je na nekaterih področjih bolj pametna in zrelejša od vas. Občudovanje je močno povezano s tem, kako cenimo nekoga v ljubezni. Potrebujete nekoga, ki vas bo vodil v trenutkih šibkosti, ranljivosti …

Več iz te kategorije