0 Deljenj 6171 Ogledov

FOTO: VROČE Bi od zadaj prepoznali to znano Slovenko?

2. June, 2018 13:00
6171 Ogledov

Ula Šemole je nase opozorila, ko je postala članica plesne skupine SheDivaz, v kateri so bile zbrane same vroče mačke. In Ula je brez dvoma ena izmed njih, kar potrjuje tudi podatek, da je bila leta 2010 celo finalistka na izboru za miss Slovenije.

A to je bilo pred osmimi leti, danes pa je Ula bolj vroča kot kadar koli prej. V to pa so zagotovo prepričani tudi njeni številni oboževalci – na Instagramu ji namreč sledi skoraj 14 tisoč ljudi. Verjetno predvsem moški …

RAJSKA PTIČKA

Ula Šemole velja za izjemno plesalko, saj je poleg tega, da je nastopala v skupini SheDivaz, tudi plesalka v animacijski skupini Birds of Paradise, kar bi lahko prevedli kot Rajske ptičice.

V tej skupini pleše tudi prelestna Nadiya Bychkova, sicer svetovna plesna prvakinja. Ulo pa so slovenski mediji razglasili celo za »kraljico hitro utripajočih moških src«.

NEKOČ BLONDINKA, DANES VROČA TEMNOLASKA

Ula je od leta 2010, ko se je prebila v finale za miss Slovenije, pa do danes povsem spremenila svoj videz. Če je nekoč s svojimi blond lasmi spominjala na Zlatolasko, bi jo danes lahko opisali predvsem s pridevniki vroča, strastna, slastna.

Ko k temu dodamo še provokativne fotografije, ki jih objavlja na Instagramu, nam je popolnoma jasno, zakaj moški (in verjamemo, da tudi ženske) z nje ne morejo odlepiti pogleda. Opazili so jo tudi hrvaški mediji, ki so ji namenili same pohvale, ob tem pa niso pozabili omeniti, da je Slovenka, rojena v Ljubljani.

BALI JE ZARADI NJE ŠE BOLJ VROČ!

Ula je v začetku letošnjega leta pobegnila v Indonezijo, natančneje na rajski otok Bali, kjer pa je, po fotografijah sodeč, dopust razpotegnila še vse do danes.

 

Ob tem nepozabi izkoristiti čudovitih plaž in drugih lokacij za mamljive fotografije, kjer določene dele svojega telesa prepušča domišljiji. Na srečo pa nekatere brez sramu razkrije. Se vidi, da je »profi«, saj je bila celo Playboyeva zajčica.

(iz tiskane izdaje Škandal24)

Več iz te kategorije