0 Deljenj 2845 Ogledov 1 Comments

Norvežanka je postavila svetišče rabljenih kondomov

12. September, 2017 22:00
2845 Ogledov 1

Po vsem svetu imajo ljudje najrazličnejše konjičke, ki so velikokrat prav bizarni. Tokrat smo našli prav posebnega. Če se ljudje seksualnih podvigov večinoma spomnimo po prijetnih občutkih, se le redko kdo spomni na to, da bi iz postelje odnesel kak poseben spominek. Fantje so včasih sicer zarezali črtice v pas, ali jih vpisali v črno knjigo (in nato iz tega delali glasbene kariere), 27-letno norveško dekle Tonje pa se je odločilo za zbirko kondomov.

S tem fetišem je “Kondom-Tonje” začela pred sedmimi leti, ko je po seksu vprašala takratnega fanta, če sme obdržati kondom, ki ga je uporabil med ljubljenjem, ker ji je ugajal vonj. Rekel ji je, da je odvratna in nedolgo zatem sta prekinila zvezo. Sploh ko je odkril, da Tonje ni zbirala le kondomov iz svojih dogodivščin, pač pa je prosila tudi prijatelje in znance, ki so seksali v njeni postelji, če lahko po končanem opravilu pustijo gumico, s katero so zaščitili svojega korenjaka.

To je bil šele začetek. Od takrat je zbrala že skoraj 2000 kondomov, ki jih razstavlja na steni svoje spalnice kot v nekakšnem muzeju seksa. Upa, da jih bo zbrala vsaj 10.000. Konjiček ni poceni, saj za posamezen primerek plača tudi več kot 70 evrov, še 10 ali 15 evrov doda, če ji lastnik pošlje še svojo sliko.

Uporabljeni kondomi so baje kar iskano blago, saj imajo fetiš nanje očitno ljudje po vsem svetu. Obstajajo internetne strani, ki omogočajo ljudem, da si izmenjujejo uporabljene kondome. Vemo, gnusno, vsaj za večino, in zgleda tudi nevarno za zdravje, saj so rabljeni plaščki čeladarjev vrhunsko leglo bakterij in celo spolno prenosljivih bolezni. No, če jih boste obesili na steno, kot Kondom-Tonje, ste na varnem, čeprav dišave v sobi najbrž niso najbolj prijetne.

Več iz te kategorije