0 Deljenj 3832 Ogledov

House of Dame ni več, Denise Dame sporoča: Bankrotirala sem, j* davki in vaša j* malica na faksu, daj spizd**e delat!

17. December, 2018 22:32
3832 Ogledov

“Bankrotirala sem,” je priznala Denise Dame. Prispevki in druge dajatve so jo pokopale, je priznala. In v svojem slogu dodala, da si zadnje čase še botoksa ne more več privoščiti. Njenim navedbam pritrjuje tudi Ajpes, lani novembra odprti s.p. je konec novembra usahnil. “Jaz vsak mesec delam, da lahko plačam hrano, (…) dajte vi, ki ste na socialni podpori, povejte, zakaj si vi zaslužite moj denar, da jaz moram delati,” svoje težave opisuje Denise Dame in tistim, ki živijo od ugodnosti države, sporoča: “Daj, spizdite delat!”

Ob tem pa sprašuje: “Kako je živeti na socialni podpori zadnjega pol leta? Ker jaz ne vem, delam in plačujem davke, pa še vedno nimam več. Dajte vi, ki ste na socialni podpori in mislite, kako slabo se vam godi za teh par sto evrov na mesec in ne delate nič in na vaši mini terasici pijete to ceneno Lidl pivo in preklinjate, ker imajo drugi več … Povejte, kako se počutite? A se počutite dolžni, da vam drugi dajo, ker ste vi revni?”

Denise Dame ni posebej prizanesljiva do Slovencev, ki živijo od ugodnosti, ki jih nudi država, od študentskih bonov naprej, pravi: “Hlapci ste in boste hlapci ostali.” Več pa v posnetku.

Več iz te kategorije