0 Deljenj 122 Ogledov

FOTO: Znana političarka ujeta v intimni atmosferi s sicer ostrim odvetnikom

3. junij, 2019 15:49
122 Ogledov

V enem od ljubljanskih hotelov smo pred evropskimi volitvami v objektiv ujeli Romano Tomc in Damijana Terpina, znanega odvetnika iz zamejstva, ki se ga spomnimo zlasti kot odvetnika Tine Maze, ko je v imenu Mazejeve obračunaval s slovensko smučarsko zvezo, sicer pa je tudi zelo oster politik tamkajšnje manjšinske stranke Slovenska skupnost in borec za pravice Slovencev v Italiji.

Delovalo je, da je bila v zraku težka politična debata, zato smo kasneje preverili in poklicali evropsko poslanko. Ta je zatrdila, da so naše ugotovitve pravilne, saj sta nostalgično razpravljala o kampanji za evropske volitve izpred petih let. Takrat je kandidiral tudi Damijan Terpin. Dotaknila sta se težjih, pa tudi lažjih političnih tem – vse od nezakonitih prehodov meja do zadnjih novic glede Berlusconijevega okrevanja po srčni operaciji. In seveda niso manjkale kakšne podrobnosti iz Berlusconijevega družabnega življenja, ki jih italijanski mediji servirajo v medijsko vesolje. Kaj več podrobnosti pa nam evropska poslanka ni želela razkriti.

Res pa je, da je Romana Tomc na evropskih volitvah na skupni listi SDS-SLS dosegla najboljši rezultat, čeprav ni bila nosilka liste. S preferenčnimi glasovi je poletela v nebo, najbrž pa so k temu tudi kaj pripomogli nasveti zamejskega odvetnika Terpina.

Mogoče vas bo zanimalo

Zadnji šolski dan se ni iztekel po načrtih, končal se je v rešilcu
Črno
88 Ogledov
Črno
88 Ogledov

Zadnji šolski dan se ni iztekel po načrtih, končal se je v rešilcu

User One - 24. junij, 2019 20:28

Ob 10.33 se je v naselju Šentjanž pri Dravogradu, v občini Dravograd, med poukom športne vzgoje poškodoval dijak, na zadnji šolski dan javlja uprava za zaščito in…

Po deklici, danes našli tudi pogrešanega 16-letnega fanta, policija sporoča, komu so ga predali
Črno
185 Ogledov
Črno
185 Ogledov

Po deklici, danes našli tudi pogrešanega 16-letnega fanta, policija sporoča, komu so ga predali

User One - 24. junij, 2019 16:51

Policija je, potem ko so najprej sporočili, da od sobote izginula 16-letnica ni več pogrešana, zdaj sporočili še, da preklicujejo tudi iskanje njenega vrstnika iz Ribnice, ki…

Več iz te kategorije