0 Deljenj 8176 Ogledov

Šarčeve “babe zoprne”: Je z njim spet tista, s katero so ga ujeli pred dnevi, pa še zdaj ni pojasnil, ali sta bila službeno ali zasebno?!

21. January, 2020 13:34
8176 Ogledov

Čeprav na pojasnila kabineta predsednika vlade Marjana Šarca, ali je na fotografiji s šefinjo kabineta Janjo Zorman Macuro, ki od vikenda buri omrežja, na službeni ali zasebni poti, še čakamo, smo dočakali novo serijo skupnih fotografij.

Tokrat sta se Šarec in Zorman Macurova fotografirala v Davosu, skupaj z veleposlanico Marto Kos in še dvema damama, a ob fotografiji Šarca, obkroženega z ženskami pač ne moremo mimo njegovih besed o ženskah, s katerimi je gradil svojo zabavljaško kariero, v kateri je najbrž neštetokrat ponovil: “Kaj je zdaj, babe zoprne. Baba je samo zato na svetu, da te žre. Z babo so samo problemi. Baba je kot avto. Strošek, ampak mora bit’. In ko jo ti iz cerkve pripelješ, je že takoj pol manj vredna. Že cena pade. Najhuje pa je to, da se je še znebiti ne moreš.”

Nekaj fotografij je objavljenih na vladnem Facebook profilu.

Poleg fotografij pa je tudi nekaj Šarčevih novih misli, preberete lahko tudi te, morebiti razvozljate, čemu je Šarec spet odšel na službeno pot, za katero je že lani zapravil več 13.ooo davkoplačevalskih evrov, o čemer smo poročali na povezavi, o koristih lanskega potovanja pa na vladnih spletnih straneh po enem letu podatkov še nismo zasledili.

Baba more hitr hodt, more bit k topovska granata, mejhna pa nabita, da lahko dela,” je še ena od misli, nabor ostali je zbrane na povezavi, s katerimi se je pred vstopom v politiko preživljal Šarec. Državni sekretar Vojmir Urlep, ki ga je imel v Davos spremljal lani, ga je medtem že zapustil.

Dokler čakamo na Šarčevo pojasnilo o poti z Zorman Macurova v Opčine, pa lahko ugibami, ali sta skočila zgolj po najnujnejše za pot v Davos.

Več iz te kategorije