0 Deljenj 6071 Ogledov

Šarčeve “babe zoprne”: Je z njim spet tista, s katero so ga ujeli pred dnevi, pa še zdaj ni pojasnil, ali sta bila službeno ali zasebno?!

21. januarja, 2020 13:34
6071 Ogledov

Čeprav na pojasnila kabineta predsednika vlade Marjana Šarca, ali je na fotografiji s šefinjo kabineta Janjo Zorman Macuro, ki od vikenda buri omrežja, na službeni ali zasebni poti, še čakamo, smo dočakali novo serijo skupnih fotografij.

Tokrat sta se Šarec in Zorman Macurova fotografirala v Davosu, skupaj z veleposlanico Marto Kos in še dvema damama, a ob fotografiji Šarca, obkroženega z ženskami pač ne moremo mimo njegovih besed o ženskah, s katerimi je gradil svojo zabavljaško kariero, v kateri je najbrž neštetokrat ponovil: “Kaj je zdaj, babe zoprne. Baba je samo zato na svetu, da te žre. Z babo so samo problemi. Baba je kot avto. Strošek, ampak mora bit’. In ko jo ti iz cerkve pripelješ, je že takoj pol manj vredna. Že cena pade. Najhuje pa je to, da se je še znebiti ne moreš.”

Nekaj fotografij je objavljenih na vladnem Facebook profilu.

Predsednik vlade Marjan Šarec se na povabilo ustanovitelja in izvršnega predsednika Svetovnega gospodarskega foruma…

Gepostet von Vlada Republike Slovenije am Dienstag, 21. Januar 2020

Poleg fotografij pa je tudi nekaj Šarčevih novih misli, preberete lahko tudi te, morebiti razvozljate, čemu je Šarec spet odšel na službeno pot, za katero je že lani zapravil več 13.ooo davkoplačevalskih evrov, o čemer smo poročali na povezavi, o koristih lanskega potovanja pa na vladnih spletnih straneh po enem letu podatkov še nismo zasledili.

Baba more hitr hodt, more bit k topovska granata, mejhna pa nabita, da lahko dela,” je še ena od misli, nabor ostali je zbrane na povezavi, s katerimi se je pred vstopom v politiko preživljal Šarec. Državni sekretar Vojmir Urlep, ki ga je imel v Davos spremljal lani, ga je medtem že zapustil.

Janez Zemljarič ni edini vplivni upokojenec v državi. Marjan Šarec ima v kabinetu enega, ki ga jemlje s seboj tudi v…

Gepostet von Škandal24 am Montag, 1. April 2019

Dokler čakamo na Šarčevo pojasnilo o poti z Zorman Macurova v Opčine, pa lahko ugibami, ali sta skočila zgolj po najnujnejše za pot v Davos.

Mogoče vas bo zanimalo

Veter popoldne rušil drevesa in oviral promet, jutri popoldne naj bi bilo še huje
Črno
271 Ogledov
Črno
271 Ogledov

Veter popoldne rušil drevesa in oviral promet, jutri popoldne naj bi bilo še huje

User One - 28. februarja, 2020 21:28

Agencija RS za okolje (Arso) je za noč s sobote na nedeljo izdala oranžno opozorilo zaradi močnega vetra. https://twitter.com/meteoPozorSI/status/1233353378459275265 Je pa veter to popoldne v na Koroškem…

VIDEO: Nad Slovenijo eksplozija, domačini ogorčeni: Mislila sem, da se je zrušilo letalo
Novice
533 Ogledov
Novice
533 Ogledov

VIDEO: Nad Slovenijo eksplozija, domačini ogorčeni: Mislila sem, da se je zrušilo letalo

skandal1 - 28. februarja, 2020 15:46

Državama mreža potresnih opazovalnic je ob 10.32 zabeležila padec meteorita. Dogodek je zaznala tudi potresna opazovalnica Črešnjevec, je Arso zapisal na Twitterju. Hrvaški in slovenski mediji pa…

Strašni pohod 21-letnika: Mladoletnica v nezavesti
Črno
872 Ogledov
Črno
872 Ogledov

Strašni pohod 21-letnika: Mladoletnica v nezavesti

User One - 28. februarja, 2020 14:44

"Policisti so 27. 2. okoli 19. ure med kontrolo prometa pri Krškem ustavljali voznika osebnega avtomobila znamke Peugeot. Kršitelj svetlobnih in zvočnih znakov ni upošteval in je…

Več iz te kategorije