0 Deljenj 3675 Ogledov

Kaj se dogaja v policiji?! Medtem ko so namesto direktorja NPU šefi sedeli v parlamentu, se je na Facebooku pojavilo tole

13. February, 2020 16:59
3675 Ogledov

Medtem ko so včeraj poleg ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja v parlamentu namesto vabljenega Darka Muženiča, šefa Nacionalnega priskovalnega urada (NPU), sedeli generalna direktorica policije Tatjana Bobnar, direktor uprave kriminalistične policije Boštjan Lidav in Lado Bradač, generalni direktor direktorata za policijo in druge varnostne naloge, o čemer smo obširneje poročali na povezavi, se je na Facebook strani Sinidkata policistov Slovenije pojavila spodnja objava.

Začelo se je v torek, ko so se zaradi neplačanih prispevkov na sindikat obrnili številni policisti.

Danes naj bi izvedeli škandalozno zadevo, da z vednostjo vodstva policije, vodstva MNZ in PV delavcem niso plačevali obveznih prispevkov za socialno zavarovanje. Pri tem pa se tolčejo po prsih, da so ogromno vložili v opremo.

V celoti lahko preberete tudi šokantno obvestilo Sindikata policistov Slovenije, v katerem med drugim piše “Obveščamo vas, da smo prejeli več kot 500 obvestil članic in članov ter drugih zaposlenih, v katerih je iz izpisov FURS-a navedeno, da so bila zadnja izplačila prispevkov izvedena do 1.3.2019, nato pa prispevki niso bili vplačani. Pojasnilo na spletni strani MNZ tako nima nobene osnove, glede na to, da prispevki po podatkih FURS niso bili plačani že skoraj eno leto!”

Več iz te kategorije