0 Deljenj 513 Ogledov

FOTO: Ste videli Arsov jutranji posnetek s Kredarice? Odzivi od občudujočih, do besnih in opozoril: “Potem ga pa helikopter rešuje in GRS tvega svoje življenje”

17. januarja, 2020 18:12
513 Ogledov

V Facebook skupini Hribovc od dopoldneva strasti buri posnetek, ki je nastal zjutraj na Kredarici. Na posnetku, ogledate si ga lahko na povezavi, je 17. januarja na Kredarici na snegu namreč kolesar. Ob fotografiji v skupini pa je pripis: Vožnja s kolesom po Triglavskem narodnem parku izven urejenih kolesarskih poti je PREPOVEDANA!🚳”

Ob posnetku so tudi številni komentarji, v nekaterih kolesarja občudujejo, v drugih se zgražajo in opozarjajo na nevarnost:
Haris: “Potem ga pa helikopter rešuje in GRS tvega svoje življenje za 5 minut slave na socialnih omrežjih. Bravo, car si. Upam, da me boš pozdravil, ko se vidiva na cesti, ker si zvezda! 🤩”

Rok: “Bravo, čim več takih junakov!!💪💪💪💪👊👊👊#furam”

Goran: “Kaj, treniral so za Megavalanche 😉 GRS isto reskira če rešuje kolesarja al pa pohodnika, tko da se skidajte s svojih visokih konj, ker se bo takmu kasnej kej naredil kot pa enmu turistu v japonkah. Če je za vas tak spust nemogoč, ni rečen, da je za njih tudi. Če bi se kdaj usedl na kolo, bi ugotovil, da se marskej lažje prevozi kot prehodi. Le čevlje sodi naj Kopitar. Pa srečno.”

Izidor: “Sej ni kolesaril…gor je rinil/nesel, dol pa drsel po ledu 😂 idiot. Ne bi se 15min z avtom dlje peljal v At/It pa bi po kopnih cestah s kolesom prišel še višje in med lepše gore. Po snegu se da tudi na čez 3000 lepo prit, pa trase niso spet tako daleč in dosti manj zahtevne.”

Lovro: “A ni naložil nove posodobitve za zemljevid na telefon? 😜🤪🤓🤣”

Mateja: “…ce izziva usodo, mu ne rabimo to prepovedovati. Edina primerna prepoved v tem primeru bi bila “prepoved resevanja takih adrenalincev in riskiranje zivljenj gorske resevalne sluzbe”, saj je sel sam zavestno v to. Amen.”

Nejc: “Dej objavi pole video spusta v dolino.”

Boris: “K bo pa padu pa resevalci pa helikopter pa u tri…….”

Marko: “Pač je človek, ki je za selfi vlekel kolo na vrh… podobno kot ženske, k grejo na triglav, se tam prblečejo v obleko in se slikajo v petkah… če jim je to pač kul.. so what. Ukvarjajte se raje z resnimi prekrški in kriminalom, ne pa z bedarijami.”

Mojca: “Ja cez dve uri bo sel pa helikopter 😓”

 

❗️KREDARICA DANES❗️❌ Vožnja s kolesom po Triglavskem narodnem parku izven urejenih kolesarskih poti je PREPOVEDANA!🚳📸 ARSO

Gepostet von Hribovc am Freitag, 17. Januar 2020

Mogoče vas bo zanimalo

Po uri in pol je iz avta skočil sopotnik
Črno
278 Ogledov
Črno
278 Ogledov

Po uri in pol je iz avta skočil sopotnik

User One - 27. februarja, 2020 21:15

"Policisti PP Ljutomer so danes malo po 1. uri med kontrolo cestnega prometa v Stročji vasi ustavili voznika osebnega avtomobila. Preizkus alkoholiziranosti je pri vozniku pokazal 0,97…

Povzročil nesrečo z otrokom in odpeljal naprej
Črno
156 Ogledov
Črno
156 Ogledov

Povzročil nesrečo z otrokom in odpeljal naprej

User One - 27. februarja, 2020 16:06

Policisti na smučišču Vogel obravnavajo smučarsko nesrečo med neznanim smučarjem in otrokom s staršem, poroča Dean Božnik iz PU Nova Gorica. Zapisal je: "Nesreča se je zgodila…

FOTO: To so prizori izpred UKC Ljubljana, maske že izginjajo
Novice
632 Ogledov
Novice
632 Ogledov

FOTO: To so prizori izpred UKC Ljubljana, maske že izginjajo

skandal1 - 27. februarja, 2020 15:58

V Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Ljubljana so do danes zjutraj opravili 27 testov na novi koronavirus, vsi so bili negativni. Na telefonsko številko za informacije o koronavirusu…

Več iz te kategorije