0 Deljenj 1054 Ogledov

Kaj privlači ženske in kaj jih odbija?

14. August, 2017 23:03
1054 Ogledov

Nič bolj ne odvrne ženske kot obupani moški, ki ne vedo, kdaj odnehati. Če vas vaša simpatija nikoli ne pokliče, se vam ne javi na telefon in ne odgovarja na sporočila, potem preprosto ni za vas. Mogoče delate kaj narobe? Preberite nekaj nesvetov za za boljše počutje v družbi žensk.Agresivnost odbija

Dejstvo je, da si moški želijo spati z ženskami in da se one tega zavedajo. Treba je priznati, da je seks pomemben del našega življenja in zato moški v preveliki želji po njem postanejo agresivni. To je največja napaka, ki jo lahko storite. Poskusite dati vtis rahle nedostopnosti.

Ona ljubi pozornost

Ženske rade govorijo o različnih temah, kot so čustva, delo, nova obleka. Kar koli predlagamo za pogovor, vedno bodo za razpravo. Najbolj je pomembno, da jo zares poslušate, a bodite pozorni na to, kar boste rekli.

Ženske ljubijo kavalirje

Nikoli ne pustite, da vaša izvoljenka na prvem zmenku sama poravna račun. Bodite velikodušni, saj so ženske rade v družbi kavalirjev.

Ne kažite pomanjkljivosti

Moški so pogosto negotovi, ker se bojijo, da bodo pustili slab vtis. Pomanjkanje samozaupanja kaže vse pomanjkljivosti, ženske pa ne želijo imeti opravka s slabiči. Vsakdo ima napake, vendar če se le da, jih skrijte ali pa jih obrnite sebi v prid.

Pohvala odpira vrata

Z lepo besedo si boste odprli vsa vrata. Dekletom ugaja laskanje in to jih dela srečne. Zato ne pozabite – dobra zveza pomeni srečno življenje.

Več iz te kategorije