0 Deljenj 1443 Ogledov

FOTO: Bili smo na kraju krvave tragedije v Mariboru

4. October, 2017 8:31
1443 Ogledov

MARIBOR – V ponedeljek pozno popoldne  je  Operativno  komunikacijski  center Policijske uprave Maribor prejel  obvestilo,  da  se  v  stanovanju na Preradovičevi ulici v Mariboru nahaja  truplo.

“Policisti  so  ob  pomoči  gasilcev  in občanov vstopili v stanovanje in tam resnično našli žensko truplo. Trenutno še poteka mrtvogled in ogled kraja najdbe trupla, zaradi česar vam več  informacij  v  tem trenutku ne morem nuditi,” so sporočili iz PU Maribor. Na kraju sta bila tudi dežurna preiskovalna  sodnica  Okrožnega  sodišča  v  Mariboru  in  dežurna državna tožilka iz Okrožnega državnega tožilstva v Mariboru.

Za temi vrati je policija odkrila truplo 45-letnice, ki je umrla nasilne smrti. Foto: arhiv Škandal24

Po naših zanesljivih informacijah naj bi izvenzakonski partner ubil svojo partnerko, staro 45 let, to pa naj bi se menda zgodilo že v četrtek. Naš vir tudi trdi, da je bil osumljeni ob prihodu policistov zaklenjen v stanovanje, ki ga je odprl šele po pogajanjih, ko naj bi se tudi predal. Pokojno naj bi imel v stanovanju zavito v rjuho, osumljenega pa naj bi policisti pridržali. “Kriminalistična  preiskava  se  intenzivno nadaljuje,  odrejena  pa  je  tudi  sodna  obdukcija  pokojne.  Opraviti je potrebno  še  vrsto  kriminalistično-tehničnih  opravil  in  zbrati dodatna obvestila.  Šele  za  tem  bomo  lahko tudi ustrezno okvalificirali kaznivo dejanje,” še dodajajo s PU Maribor.

Bralec Marjan se je znašel na kraju krvave tragedije in naredil nekaj fotografij.

Kaj pa je ujelo vaše ostro oko? Kontaktirajte nas.

Več iz te kategorije