0 Deljenj 1427 Ogledov
© STA

STARE ZAMERE Razkrito pravo ozadje stampeda na Zahovića

21. March, 2018 11:10
1427 Ogledov

Potem ko so se novinarski jastrebi po novinarski konferenci po mariborskem porazu z 0:2 proti NK Krško spravili na legendo slovenskega nogometa Zlatka Zahovića, je bil ta suspendiran z mesta športnega direktorja NK Maribor. Vsakomur, ki se je odločil, da se z ogledom posnetka sam prepriča o tem, ali je Zahović res šel predaleč ali ne, je nemudoma jasno, da je šlo zgolj za medijski linč, ki ga je podžgal novinar Ekipe 24 Dejan Mitrović, ki je namerno sprovociral Zahovića. Mitrović je bil sicer včasih na plačilni listi kluba, namreč, ko je Maribor igral v Ligi prvakov v sezoni 2014/15, je pomagal v službi za odnose z javnostjo. Ker pa ga nato niso želeli zaposliti in so se mu zahvalili za sodelovanje, se je zaposlil na Ekipi 24, kjer nenehno provocira.

Novinar Mitrović se je večkrat spravil na Zahovićevega sina Luko, sicer igralca kluba NK Maribor, ki trenutno zaseda 2. mesto prve slovenske nogometne lige, na Izeta Rastoderja, nekdanjega lastnika NK Olimpija, in na aktualnega prvega moža ljubljanske Olimpije Milana Mandarića.

Pri tem je smiselno omeniti, da je odgovorni urednik Ekipe 24 Goran Obrez, ki občasno komentira tudi Ligo prvakov. Že pred leti je v funkciji urednika Ekipe 24 lobiral, da bi Maribor podpisal pogodbo z njegovim sinom Timom Obrezom. Poleti 2015 je Zahović ocenil, da Tim Obrez ne premore dovolj potenciala za resnejšo kariero v NK Maribor in takrat se je začela vojna Ekipe proti NK Maribor. Zahović sicer več mesecev sploh ni spregovoril za novinarje Ekipe, trenutno pa je Tim Obrez brez kluba. Kot lahko vidimo, to predstavlja ozadje za provokacijo in stampedo na Zahovića.

PREBERITE CELOTEN ČLANEK NA PORTALU NOVA24TV.SI!

Več iz te kategorije